Honey

14 april 2012 is Honey geboren op de manege. Als vader had ik de Gelderse hengst Sirius uitgezocht. Dit vanwege zijn uitermate vriendelijke karakter. En dit heeft dus goed uitgepakt. Een zeer royaal gebouwd en ook zeer vriendelijk hengst veulen. De eerste jaren hoeft hij allen maar te groeien en de huisregels te leren en hopelijk krijgen we hier dan over 3 jaar een fijn lespaard aan.

 

 

 

Honey in opleiding!

Posted by on jul 10, 2015 in Honey, Nieuws | 0 comments

Honey in opleiding!

De eerste drie jaar van zijn leven had Honey één taak: groeien! En lekker ravotten met zijn vriendjes en vriendinnetjes in de wei natuurlijk 😉 Maar nu Honey drie jaar is geworden mag hij beginnen aan zijn opleiding tot rijpaard. Nadat hij eerst kon wennen aan een hoofdstel, goed passend zadel (op maat gemaakt door A3’s Zadelservice) en de longeerlijn werd het tijd voor een eerste ritje door de bak. Vandaag was Honey klaar voor deze volgende stap in zijn nog prille carrière. De eer was aan Marleen van Meel. Marleen heeft ervaring met het inrijden van jonge paarden en samen met Antoinette is zij gestart met het beleren van Honey. Hij was super braaf en samen hebben ze al een paar rondjes gedraafd. Nu staat Honey weer lekker in de wei. Volgende week gaan we verder met de opleiding!

A3 zadelservice

Het zadel van Honey wordt op maat gemaakt @ A3’s Zadelservice

 

 

Honey 2 jaar

Posted by on mei 5, 2014 in Honey, Paarden | 0 comments

Honey 2 jaar

Honey 2 jaar

Honey een paar uur oud

Posted by on okt 26, 2013 in Honey | 0 comments

Honey een paar uur oud

Honey

Posted by on okt 7, 2013 in Honey | 0 comments

Honey

Terwijl de vrijwilligers een paar honderd meter verderop hard aan het snoeien zijn, geniet Honey nog even van het zonnetje.

Victoria en Honey

Posted by on nov 18, 2012 in Honey, Victoria | 0 comments

Victoria en Honey