Victoria

Victoria is een grote ruime merrie van ruim 1.70 hoog. Zij is tuigpaard gefokt en dat is ook goed te zien. Zij is een donkere vos met 4 witte benen en een bles. Haar vader is de hengst Fabricius. In de stal is het een schat en zal ook nooit lelijk doen tegen mensen. Ook niet als er een veulen bij loopt. Zij is geboren in 2001 en kwam samen met haar zoon Esteban, in 2009 naar de Volte. Vooral in de eerste maanden was zij erg op haar hoede en schrikkerig. Nu is het een fijn en vrolijk lespaard. Zij is in 2012 ook nog moeder geworden van Honey.

 

 

 

Arienne en Victoria

Posted by on okt 26, 2013 in Victoria | 0 comments

Arienne en Victoria

Vicky in de wei

Posted by on okt 7, 2013 in Victoria | 0 comments

Vicky in de wei

Na het knippen en snoeien even de wei in gewandeld om Vicky gedag te zeggen. Je raadt het al, het was natuurlijk niet de bedoeling dat ze nog een uurtje ging “lopen”.  Dus madame koos het hazenpad en ging op veilige afstand verder met grazen!

Victoria weer in de les!

Posted by on sep 26, 2013 in Nieuws, Victoria | 0 comments

Victoria weer in de les!

Victoria is al sinds begin mei van 2013 kreupel. Aan haar rechter achterbeen, vlak boven haar kogel heeft ze een blessure opgelopen.

Het heeft duurde heel erg lang voordat haar been minder warm werd. Alleen maar in de stal staan terwijl de rest van de paarden buiten stonden, was ook geen goed idee. Dus in juni hebben we Vicky in de wei gezet. Daar heeft ze zich tegoed gedaan aan het gras en de zon. Na de vakantie zijn we de draad weer gaan oppakken. Haar been is niet meer warm, maar zal altijd een beetje dik blijven. In het begin hebben we alleen maar met haar gestapt, maar nu draait ze al weer meer dan een halve les mee. Ze is erg enthousiast en wil eigenlijk de hele les rondrennen. Laat ze dat nu nog niet mogen!

Ik hoop dat we over een paar maanden weer de oude Victoria terug hebben en dat we weer van haar in de lessen mogen genieten!

groetjes,

Arienne

Victoria en Honey

Posted by on nov 18, 2012 in Honey, Victoria | 0 comments

Victoria en Honey

Foto’s Victoria 2012

Posted by on nov 18, 2012 in Victoria | 0 comments

Foto’s Victoria 2012