Op de Volte hebben we 9 pony’s. Alle pony’s hebben zo hun eigen identiteit. Maar een ding hebben ze gemeen, ze hebben het allemaal naar hun zin bij de Volte. Bij de Volte blijven de pony’s hun hele leven. Dus ook als ze langzamerhand te oud zijn geworden om in de les te lopen. Omdat de pony’s lang bij ons blijven, weten we precies wat we aan ze hebben. En iedereen kan zich er op verheugen dat zijn of haar lieveling hier altijd te vinden zal zijn.

Ariaan

Ariaan is de enige bonte pony en een van de ruinen op de manege. Tot zijn derde heeft hij lekker mogen ravotten en hoefde hij alleen de huisregels te leren. Inmiddels is Ariaan al enkele jaren onder het zadel en heeft hij voor enkele dagen in de week een vaste ruiter. Hij is goed voorwaarts, eerlijk en zal nooit bokken, maar hij moet wel aan het werk anders gaat hij er een feestje van maken.

Bas

Bas is een Ierse cob en in 2019 naar de Volte verhuisd. Het is een opgeruimde pony van ongeveer 1.40m hoog. Hij is zwart plantenbont. Hij loopt altijd en is altijd vriendelijk op stal. Vanwege zijn sterke bouw is Bas ook geschikt voor wat grotere ruiters.

Silver Sue

Silver is een zwarte stekelharige merrie geboren in 2011. Ze is december 2019 naar de manege verhuisd. Ze is ongeveer 1.40 hoog en een Tinker.

Koosje3
Koosje

Op 10 december 2014 kwam Koosje naar de manege. De kinderen van de manege hadden met zijn allen clubloten verkocht. De opbrengst ging naar een nieuwe pony. En hier is Koosje dan. Een stoere zwart/ bruine pony. Zij heeft geen stamboek papier, maar heeft alle kenmerken van een Merens. Een pony die van oorsprong uit de Franse Pyreneeën komt. Koosje is 1.50m hoog en dus voor vele ruiters geschikt.