Geef je nu op voor de wedstrijd op 14 juni!

Zondag 14 juni is het tijd voor alweer de derde FNRS-wedstrijd van het jaar! Iedereen die lid is van de manege kan mee doen. Je moet al wel kunnen lichtrijden en een beetje sturen. Via deze link kun je lezen hoe het wedstrijd rijden allemaal in z’n werk gaat.

Wil je meedoen aan de wedstrijd? Geef je dan snel op via de mail. Geef hierbij aan welke proef je moet rijden (dit staat in je paspoort) en op welke paard/pony je mee wilt doen (kies een paard/pony waar je vaker op hebt gereden) en vermeld of je theorie examen moet doen. Vervolgens maak je het wedstrijdgeld á €15,- (als je ook theorie moet doen €18,-) over naar nl10rabo0160429048 t.n.v. A.J.P. van den Koedijk en zet de naam van de ruiter erbij. (Let op: dit is niet de rekening van het lesgeld)

Je kunt je opgeven tot 6 juni 2015. Mocht de wedstrijd eerder vol zitten, kom je op de reservelijst. Hierover wordt je geïnformeerd via de mail.
Ongeveer een week voor de wedstrijd ontvang je via de e-mail de definitieve startlijst en moet je, je paspoort inleveren bij Antoinette of je instructrice.

Wij hopen op een super gezellige dag met een lekker zonnetje en mooie proeven!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *