De eerste wedstrijd van het jaar komt eraan

Terwijl de vogels al hun best doen om de lente aan te kondigen, kijken wij al weer uit naar de allereerste FNRS-wedstrijd van dit jaar. Zondag 29 maart is het zover! Iedereen die lid is van de manege kan mee doen. Je moet al wel kunnen lichtrijden en een beetje sturen. Via deze link kun je lezen hoe het wedstrijd rijden allemaal in z’n werk gaat.

Wil je meedoen aan de wedstrijd? Geef je dan snel op via de mail. Geef hierbij aan welke proef je moet rijden (dit staat in je paspoort) en op welke paard/pony je mee wilt doen (kies een paard/pony waar je vaker op hebt gereden) en vermeld of je theorie examen moet doen. Vervolgens maak je het wedstrijdgeld á €15,- (als je ook theorie moet doen €18,-) over naar nl 10 rabo 0160 4290 48 tnv A.J.P. van den Koedijk en zet de naam van de ruiter erbij. (Let op: dit is niet de rekening van het lesgeld)

Je kunt je opgeven tot 15 maart 2015. Mocht de wedstrijd eerder vol zitten, kom je op de reservelijst. Hierover wordt je geïnformeerd via de mail.
Ongeveer een week voor de wedstrijd ontvang je via de e-mail de definitieve startlijst en moet je, je paspoort inleveren bij Antoinette of je instructrice.

Wij hopen op weer een super gezellige dag met mooie proeven!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.