Heel De Volte Bakt met Kerst

Op zaterdag 19 december was het weer tijd voor de jaarlijkse kerstlunch. Voor het eerst kozen we een thema om je lippen bij af te likken: Heel De Volte bakt met Kerst. Meer dan 25 kids deden mee aan de wedstrijd om het lekkerste, origineelste of gezondste gerecht te bakken. En de jury? Dat waren de leden zelf!

Na het smullen van 26 eigengemaakte gerechten konden alle leden zelf aangeven wat hun favoriete gerecht was in de categorieën ‘lekkerste gerecht’, ‘origineelste gerecht’ en ‘gezondste gerecht’. Na een spannende strijd kwamen de beste topkokken van manege De Volte naar voren. Lotte Klomp mocht de prijs voor het gezondste gerecht in ontvangst nemen, dankzij haar heerlijke sandwiches. Zoë en Kim veroverden samen met hun prachtige Voltetaart de titel ‘origineelste gerecht’. En het allerlekkerste gerecht? Dat waren de verrukkelijke brownies van Nicholas.

Na deze dag weten we zeker dat wij heel wat goede koks op de manege hebben rondlopen. Wij hebben onze buikjes in ieder geval goed gevuld met jullie lekkere kookkunsten en kijken nu al uit naar volgend jaar. We hopen dat jullie het ook gezellig vonden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.