Laatste wedstrijd voor de zomervakantie

Zweet, zweet en nog meer zweet.. Het afgelopen wedstrijdweekend werd gekenmerkt door zweet 😉 Het warme weer was een beetje afzien voor de ruiters, paarden en pony’s maar dat was, op een ondeugend paard na, niet aan de proeven te zien. Er werden fijne proeven gereden en genoten van het lekkere weer.

Na afloop van de proeven zochten de paarden en pony’s verkoeling onder de waterslang waarna ze weer lekker naar de wei mochten. Aan het eind van de dag was er een verassing voor de leden die mee hebben gedaan aan de fotoshoot: zij kregen de foto’s van de shoot op een cd en de mooiste foto ingelijst mee naar huis. Alle leden waren erg blij met hun foto’s. De foto’s worden ook al massaal gedeeld via Facebook. Nogmaals complimenten voor Dirk en Wendy voor de fotografie, Kelsey en Sandra voor de visagie en de Jeugdraad voor de organisatie, super gedaan allemaal!

Daarna was het tijd om de prijswinnaars van vandaag in het zonnetje te zetten.

Rijvereniging 1ste proef:
1. Laura Horsman met Molly
2. Hester Roth met Saphira
3. Denise Huzen met O’Daisy

Rijvereniging 2de proef:
1. Denise Huzen met O’Daisy
2. Sanne van Wijk met Chardona
3. Hester Roth met Saphira

Rubriek 18+:
1. Ellen Klomp met Victoria

Rubriek 12 t/m 17 jaar:
1. Britt Bliekendaal met Emma
2. Evelien Veening met Ellie

Rubriek 6 t/m 11 jaar:
1. Gabrielle Woudstra met Molly

Goed gereden meiden. Gefeliciteerd! De volgende wedstrijd is op 20 september. Eerst genieten de pony’s en paarden vanaf 26 juli van een welverdiende vakantie 😀

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.